TROBADES VIRTUALS

TROBADES VIRTUALS

08/05/2020 NOTÍCIES 0

Continuem confinats però les ganes d’aprendre coses noves no paren!!

I per això, aquest dissabte els nostres músics de la banda titular tindran l’oportunitat de conéixer Frank Cogollos Martinez i Alvy Camara Lopez gràcies al cicle de trobades virtuals. A aquesta trobada parlaran de les seues obres premiades al VII Concurso de Composición Música Jove.

Aquestes obres seran gravades a un CD amb els nostres músics com a participants. Tot açò ha sigut possible de coordinar gràcies a l’aplicació Glissandoo i es farà a través de la plataforma de Zoom.

Directors, músics, professors… Si esteu interessats en participar en aquesta trobada virtual que tindrà lloc demà dissabte 9 de maig a les 17.00h, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per demanar-nos l’enllaç a la plataforma Zoom, a través de la qual tindrà lloc la trobada virtual.

Esperem que vos animeu, els nostres músics estaràn presents a aquesta gran oportunitat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.