Directora de la banda escolar

ELENA SIMÓN AGUDO

Natural de Burjassot, València (1988). Als 6 anys comença els seus estudis musicals a l’Escola de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot de la qual continua formant part. Continua els estudis de clarinet en el Conservatori Professional de Música Ciutat de Montcada, el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló i es llicencia en la mateixa especialitat en The Royal School de Londres. 

Prosseguix la seua formació acadèmica amb el màster de Professorat i el d’Investigació en Interpretació Musical. Actualment cursa l’especialitat de Direcció d’Orquestra a l’Escola Superior Internacional de Música (ESIM). En l’àrea de la direcció ha fundat i dirigix el conjunt de clarinets Los Silos de Burjassot, el conjunt instrumental de l’Escola de Música La Lírica de Silla i la banda juvenil de Santa Cecília del Grau. 

Actualment impartix classes de clarinet i llenguatge musical en l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot i l’Escola de Música La Lírica de Silla.