BANDA ESCOLAR

El 1994 va nàixer la banda juvenil i d’educands amb la finalitat de formar l’alumnat de l’escola de cara a la seua futura incorporació a la banda titular.

Al llarg de la seua trajectòria ha participat en nombrosos concerts acompanyant la banda titular en els actes de la societat i, a més, ha participat en festivals de bandes juvenils, com el Festival Comarcal de Bandes Juvenils celebrat en el Palau de Música els anys 2006 i 2007, i els intercanvis amb les bandes juvenils de Sant Antoni de Benaixeve, Massanassa i Massamagrell.

Va participar en el cicle de concerts en commemoració del 30 aniversari de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València celebrat al Palau de la Música, i el 2015 va participar en el Certamen de Bandes Juvenils de Beniarrés (Alacant) on va obtindre el 2n premi.

Al desembre de 2021 va participar també en la 44 edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València celebrat al Palau de les Arts en una formació integrada per músics i músiques de la banda juvenil i de la banda titular que es va presentar com a Banda Jove de l’AM SCG, on també es va alçar amb un segon premi. Últimament, en les edicions 2021 i 2022, la banda juvenil ha representat l’agrupació en els Concerts d’Intercanvi que organitza la FSMCV juntament amb la GVA, i participa tot els anys en el tradicional concert de Santa Cecília, a més d’oferir diversos concerts/audicions al llarg del curs escolar.

Actualment la nostra juvenil continua formant-se sota la batuta d’Elena Simón Agudo, directora titular, i compta amb una plantilla de més de 30 educands.

Hi ha sessions que combinen classe i assajos tots els dijous de 20 a 21:30 h.